Bergmans Herr

Home / Bergmans Herr

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00 Lör: 10:00-15:00 Sön: Stängt

Telefon

031-128118

Adress

Bergmansgatan 6, 431 30, Mölndal

Hemsida

Mail

Vi erbjuder eleganta och trendiga kvalitetskläder till herr, anpassade till  fest och en avslappnad fritidslook till vardag från våra välkända varumärken som har haft nöjda kunder sedan decennier. Vi strävar efter du alltid ska vara en nöjd kund hos oss.

Stenströms

Stil, kvalitet och komfort i varje detalj. Denna filosofi har gjort Stenströms till ett av Sveriges mest välkända och respekterade varumärken. . Hemligheterna bakom Stenströms skjortor är exklusiva tyg val kombinerat med perfekt skräddad passform. Deras kunskap och känsla för detaljer och kvalitet.  Stenströms skjortor tillverkas ännu i dag med en tradition av kvalitetstänkande och klassisk kunnande i kombination med dagens trender.

Eton

Eton skjortor är välkända över hela världen på grund av dess höga kvalitet och unik design.  Tygerna kommer från de finaste garnerna tillgängliga, beundrad av många på grund av den enastående utseende och prestanda.  Som bärare av en Eton skjorta har du sällskap av bland andra George Clooney, David Beckham, Leonardo Dicaprio och sist men inte minst Roger Moore. Eton tror på att genuint hantverk samt, ledande väv teknik. Eton skjortor som är klassiska och passar den moderna mannen.

Välkommen!